O nas

Anna Ciupek – mgr dietetyki, spec. żywienie kliniczne, mgr biotechnologii
Ukończyłam Uniwersytet Śląski w Katowicach, Wydział Biologii i Ochrony Środowiska kierunek zamawiany Biotechnologia, ATRINBIOTECH – Atrakcyjna i Innowacyjna Biotechnologia. Pracę licencjacką oraz magisterską realizowałam w Katedrze Biochemii. Procesy chemii leków oraz szeroko pojętej chemii medycznej poznawałam studiując Chemię Leków na Uniwersytecie Śląskim w Katowicach, na wydziale Matematyki, Fizyki i Chemii, gdzie otrzymywałam stypendium za wyniki w nauce. Jestem absolwentką Dietetyki o specjalności żywienie kliniczne w Łodzi. Prowadziłam pracę badawczą dotyczącą żywienia w przewlekłym limfocytarnym zapaleniu tarczycy typu Hashimoto. Uczestniczę w licznych szkoleniach, kongresach oraz konferencjach medycyny i dietetyki. Ukończyłam również Certyfikowaną Roczną Akademię Dietetyki by poszerzać swoją wiedzę.
Krzysztof Ciupek – mgr dietetyki, spec. żywienie kliniczne, mgr biotechnologii
Ukończyłem Uniwersytet Śląski w Katowicach, Wydział Biologii i Ochrony Środowiska kierunek zamawiany Biotechnologia, ATRINBIOTECH – Atrakcyjna i Innowacyjna Biotechnologia. Pracę licencjacką realizowałem w katedrze Fizjologii Roślin, pracę magisterską w zakładzie Biofizyki i Morfogenezy Roślin. Uczestniczę w licznych szkoleniach, kongresach oraz konferencjach medycyny i dietetyki. Jestem absolwentem Dietetyki o specjalności żywienie kliniczne w Łodzi. Prowadziłem pracę badawczą dotyczącą żywienia w stwardnieniu rozsianym. Ukończyłem Certyfikowaną Roczną Akademię Dietetyki by poszerzać swoją wiedzę. Pracuję w gabinecie dietetycznym oraz jako wykładowca akademicki.

Dietetyka kliniczna
Odchudzanie
Styl życia

Dietetyk Kliniczny

Dietetyk Kliniczny